Strona 1 z 1

Witamy na Forum Samorządu Studenckiego Politechniki Łódzkiej

PostNapisane: 2004-05-30, 16:11
przez Tomasz Gucio
Serdecznie witamy na Forum internetowym Samorządu Studenckiego Politechniki Łódzkiej!

Po gruntownych przemyśleniach (również wskutek pewnego wzrostu zainteresowania ostatnimi czasy oraz różnych uwag) zdecydowaliśmy się na zmianę wizerunku Forum - tak, by w końcu było cywilizowane w pełnym tego słowa znaczeniu. Użyto gotowego systemu phpBB, który w ogromnej ilości miejsc sprawdza się lepiej niż wyśmienicie.

Równocześnie stare Forum pozostanie obok w niezmienionej postaci jeszcze przez pewien czas - można obejrzeć, porównać... Wszelkie uwagi, jak zawsze, mile widziane.

Mamy nadzieję, że Forum będzie dobrze służyć naszej studenckiej społeczności. Bądź co bądź jest ono własnością ok. 20 tysięcy studentów, tyle ich bowiem tworzy Samorząd Studencki PŁ. Genialne pomysły, celne uwagi, konstruktywna i rzeczowa krytyka - oby nam tego nie zabrakło.


Ze studenckim pozdrowieniem,
Rada Studentów Samorządu Studenckiego Politechniki Łódzkiej

PostNapisane: 2004-06-12, 20:05
przez Mynthon
a mozna by dorobic jakies anulowanie posta, ja przed chwila wciskajac wyslij, czekałem chwile i nic, wiec wciskałem dalej az załapie (niecierpliwy jestem) i jak juz poszło to widze 4 razy ten sam post.

Mateusz

PostNapisane: 2004-06-12, 21:09
przez Tomasz Gucio
Hmm, jakoś tak było, że na forum "Rada Studentów" nie było możliwości anulowania posta i edycji (na reszcie taka możliwość była)... Teraz jest już wszędzie.

PostNapisane: 2004-06-12, 21:53
przez Mynthon
to jaka nagroda za znalezienie błedu? :D

Mateusz

PostNapisane: 2004-06-18, 12:40
przez badzio
jakby jeszcze dalo sie zaaplikowac moda do phpBB coby czytanie watku przez autora postu nie nabijalo licznika przeczytan to byloby fajowo 8)

PostNapisane: 2004-06-20, 15:14
przez scout
Proponuje zrobic osobna rubryke gdzie bedzie liczba odpowiedzi :)

PostNapisane: 2004-06-21, 9:16
przez badzio
nie wiem czemu, ale nie dziala mi powiadamianie emailem o nowych postach. czy ktos jeszcze ma takie problemy?

PostNapisane: 2004-06-21, 20:53
przez stiven666
tez mam ten problem :( a na dotatek jak juz przyjdzie to w miejscu gdzie powinien byc link do odpowiedzi jest tylko adres i trzba go recznie ctr+c ctr+v w przedladarke

PostNapisane: 2004-06-22, 0:12
przez scout
Ja mam wlaczone powiadamianie e-mailem i chodzi mi bez zastrzezen... Moze macie zle ustawione programy do odbierania e-maili. Pozdro

PostNapisane: 2004-06-22, 14:25
przez badzio
program pocztowy mialem skonfigurowany poprawnie. ale juz wszystko dziala (tzn przychodza powiadomienia) 8)
teraz nowe pomysly:
1) zmiana loga phpbb na jakies zwiazane z Politechnika/Samorzadem
2) a jakby jescze klikniecie na to logo przenosilo nie na strone glowna forum a na strone glowna samorzadu to juz bylby relax :D

PostNapisane: 2004-06-22, 20:52
przez Tomasz Gucio
Yyy dobrze, ale to wszystko w pazdzierniku, ok? :)

Smialo tez prosze zglaszac kolejne pomyslu...

PostNapisane: 2004-06-22, 20:58
przez badzio
Tomasz Gucio napisał(a):Yyy dobrze, ale to wszystko w pazdzierniku, ok? :)

Smialo tez prosze zglaszac kolejne pomyslu...

spox... w miare coraz czestszych wizyt na forum (a ostatnio temat akademikow sie rozwija 8) ) bede mial pewnie coraz wiecej pomyslow (tzn jak wypatrze jakiegos ciekawego moda do phpbb :D )