echelon_ napisał(a):Boisz się, że ktoś Cię pomyli? IMHO wydaje mi się to zbędne bo chyba tylko lzk był raz pomylony
ja tez i to nieraz w zeszlym roku

Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
echelon_ napisał(a):Boisz się, że ktoś Cię pomyli? IMHO wydaje mi się to zbędne bo chyba tylko lzk był raz pomylony
DaRiOOsH napisał(a):Czy nie dałoby rady ustawić subfor w kolejności tak jak były czyli: Pomysły, Pytania, Opinie. Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka
n0name napisał(a):i nie ma cytowania selektywnego !!
PIOTRus napisał(a):Czy będzie jeszcze działać normalnie? Może warto by przebudować wordmatch i wordlist?
owca napisał(a):A ja mam pytanie czy nie lepiej, żeby linki otwierały się w nowym oknie, a nie tym samym co forum? Dawniej chyba właśnie tak było. Chyba, że tylko u mnie tak jest
Szysiek napisał(a):owca napisał(a):A ja mam pytanie czy nie lepiej, żeby linki otwierały się w nowym oknie, a nie tym samym co forum? Dawniej chyba właśnie tak było. Chyba, że tylko u mnie tak jest
przytrzymaj shift i kliknij i na to samo wyjdzie
owca napisał(a):Szysiek napisał(a):owca napisał(a):A ja mam pytanie czy nie lepiej, żeby linki otwierały się w nowym oknie, a nie tym samym co forum? Dawniej chyba właśnie tak było. Chyba, że tylko u mnie tak jest
przytrzymaj shift i kliknij i na to samo wyjdzie
Równie dobrze mogę sobie kliknąć scrolla w myszce i otworzy mi się w nowej karcie, ale chyba nie o to chodziPo prostu zastanawiam się czy celowo jest tak zrobione, bo ... , czy może to tylko niedopatrzenie.
Daniel Rurarz napisał(a):
Widać twórcy phpBB też tak sądzą, zresztą zgadzam się z nimi. Reasumując - nie jest to niedopatrzenie, tylko świadoma zmiana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość