Przede wszystkim- w planie przy przedmiotach takich jak np. chemia fizyczna, pojawia się jako miejsce odbywania się zajęć słowo "zakład". Chciałam się zapytać, gdzie dokładnie jest ten zakład, w jakim budynku? To samo pytanie tyczy się SJO- gdzie to jest?

I tak ogólnie, chciałam się zapytać starszych studentów, jak ciężki jest 3. semestr chemii w porównaniu z poprzednimi?
I jeszcze- co do chemii analitycznej- w 2. semestrze mieliśmy laboratorium z analizy jakościowej. Czy te laborki z chemii analitycznej są podobne? Czy warto powtórzyć sobie niektóre rzeczy z jakościowej? Czy te laborki są trudniejsze/łatwiejsze/na tym samym poziomie? Prowadzący pokrywają się z tymi z poprzedniego semestru? I w ogóle- które zajęcia ocenilibyście jako ciekawsze- te w 2. czy w 3. semestrze?
I ostatnie pytanie- czy na laborkach z chemii fizycznej i elektrotechniki są odpowiedzi ustne i sprawozdania co tydzień? Jak ogólnie wyglądają zajęcia? Są aż tak trudne?
Wiem że wszystkiego dowiem się już niedługo, jednak trochę się niecierpliwię i chciałabym choć trochę się dowiedzieć