Strona 1 z 1

Technologia żywności i żywienie człowieka 2 stopień

PostNapisane: 2012-10-17, 12:22
przez bawar
Witam
Chciałem się zapytać jak na 2 stopniu kierunku "Technologia żywności i żywienie człowieka" wygląda sprawa z przedmiotami prowadzonymi w języku angielskim. W ECTSie widnieją takie przedmioty jak:
- Modern Trends in Fermentation Technology (Nowoczene trendy w technologiach fermentacyjnych)
http://ectslabel.p.lodz.pl/przedmiot.jsp?l=pl&idPrzedmiotu=142985&s=1&j=0&w=WChS
- Application of Enzymes in Food Industry (Wykorzystanie enzymów w przemyśle spożywczym)
http://ectslabel.p.lodz.pl/przedmiot.jsp?l=pl&idPrzedmiotu=142994&s=2&j=0&w=WChS
- Designing a New Generation of Food (Projektowanie żywności nowej generacji)
http://ectslabel.p.lodz.pl/przedmiot.jsp?l=pl&idPrzedmiotu=142996&s=2&j=0&w=WChS

Jak wygląda sprawa z tymi przedmiotami czy osoba słabo znająca angielski jest w stanie sobie z nimi poradzić, zaliczyć egzaminy, koła, laborki? W jaki sposób są one prowadzone, może odbywają się po "angielsku" tylko z nazwy a zajęcia prowadzone są po polsku lub materiały są dostępne w języku polskim?
Byłbym bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje nt 2 stopnia :)