Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
izka napisał(a):no tak niby jak inne miasto to jeszcze gorzej, ja jestem z Łodzi ale jakoś nie bardzo znam te rewiry- w sumie raz byłam listy zobaczyć i sie rozejrzec jak te wszystkie budynki są ułożone;p w kazdym razie do tego budynku trafie a dalej licze ze bedą tabliczki na drzwiach;p...no sporo przyjeli pewnie po to zeby ktoś mógł zostać potem;p mam nadzieje że ja zostane po 1 semestrze (boje sie fizyki najbardziej)
KasiaK91 napisał(a):Iza to ja już sie zapisuje do Ciebie na dodatkowe lekcje.![]()
Co do Lili to matma z tego co wiem też ostry hard core bo moja siostra studiuje na 5 roku ale inny kierunek i miala : calki, macierze i ect. Podobno z matma bardzo cięzko, ale nie ma nic nie do przejscia. Jesli tylko bedziemy chcialy i sumiennie na to pracowaly to napewno damy sobie rade. Z tym umowieniem sie w innym miejscu to bardzo dobry pomysl. Zawsze mozna dojsc kawalek. Ja mieszkam dosyc blisko takze, nie mam problemu z dojazdem. Myśle,ze zgadamy sie tuz przed.. Jestem otwarta na wszelkie propozycje.Pozdrawiam
Klocia napisał(a):Ja z miłą chęcią umowiłabym sie z kilkoma osobami, bo kompletnie nie orientuje się w Łodzi ^^
Wie ktoś może kiedy pojawią się plany albo chociaż podział na grupy? Bo ja za tydzien do Łodzi wyjezdzam, a brak internetu na pewno będzie doskwierał ;/ I czy będą one wywieszone na wydziale czy tylko dostępne w necie?
KasiaK91 napisał(a):chyba nigdy sie nie dowiem co z tym planem ;p No bo jeśli w planie np. bedą zajęcia od 8 (co jest prawdopodobne)to czy idziemy na te zajęcia? Bo ja tak to rozumiem,ze godziny dziekanskie beda obowiazywac tylko na uroczystosc immatrykulacji, czyli od 10:15. Mogloby ktos mnie doinformować ;p?
izka napisał(a):ja dzwoniłam do dziekanatu pare dni temu i mówili że już podzielili na grupy ale coś tam ze nie podali, a plan miał być na stronie po 20 września (w dziekanacie tez powinien byc wywieszony), a co z tego wyszło same widzimy;p i w ogóle wszystko na stronie ma być...
A Ty bedziesz w akademiku, czy mieszkanie bedziesz wynajmowac? Bo jesli w akademiku, to mozemy sie spotkac. Ja jade zakwaterowac sie we wtorek i juz zostaje;) Daj znac, jak u Ciebie to wyglada, bo ja nie mam nic przeciwko zeby sie spotkac (bo bede wtedy, co Ty).
Powrót do Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość