Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
Lokas napisał(a):Chodziło mi bardziej o to czy moge złożyć 2 podania (z nadzieją że choć jedno zostanie pozytywnie rozpatrzone), bo nie jest pewne że stypendium dostane na obu kierunkach
Ad@m napisał(a):W poniedziałek zapewne się włączy. Nigdy nie można było drukować przed terminem.
warna napisał(a):Wiem, że dzisiaj i w czwartek jest szkolenie z wypełniania wniosków o nagrodę rektora, ale niestety nie mogę stawić się w żadnym z tych terminów.
Nie.fonna napisał(a):czy można ubiegać się o stypendum jeśli na przedostatnim semestrze była rejestracja warunkowa? średnia roczna nie wygenerowała się we wniosku, ale może to jakiś błąd
Ja u siebie ją widzę.warna napisał(a):rzy generowaniu wniosku zniknęła kategoria "Udział w krajowych projektach naukowo-badawczych".
Powiedz coś więcej.probny80 napisał(a):Mam pytanie. Dlaczego przy generacji podania o stypendium we wniosku widnieją same zera jeśli chodzi o punkty? O co chodzi?
Tego CI nie powiem. Kolega składa mając 23 punkty.dreamGlRL napisał(a):1. Czy warto w ogóle składać wniosek, jeśli ma się tylko 51 pkt? (zapomniałam że to średnia z ostatniego roku a nie semestru i po wygenerowaniu podania się lekko zdziwiłam;))
Osobiście.dreamGlRL napisał(a):2. Czy wniosek trzeba składać w dziekanacie osobiście, czy wystarczy komuś podać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość