Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
Miala to byc wypowiedz z lekka nutka sarkazmu
3 czy 5 nie zmienia za bardzos ytuacji. Nie ma co liczyc ze uswiadczymy obecnosci kobiet na zajeciach wiec mysle ze nie ma co sie ludzic;)
no raczej, trzeba sobie radzić.. wydział IPiOŚ jest blisko a tam sporo dziewczyn..
zreszta po co komu kobieta? tylko narzeka
rzadko chce z Toba ogladac mecze
trzeba o nią dbać...
sylwkaaa napisał(a):poza tym... przecież jakieś panie też prowadzą wykłady i ćwiczenia .. ^^
sylwkaaa napisał(a):zreszta po co komu kobieta? tylko narzeka
zdarza się![]()
sugerujesz ustne zaliczenia? ;p
my faceci tak wlasnie mamy, ze musimy cale zycie kombinowac jak chcemy miec z wami dobrze ;d
patrz jaki paradoks, kobieta ma miesiaczke a faceta krew zalewa. a jak nie ma to ja glowa boli, chyba sie przeziebila, przyjaciolka ma dola (a co mnie to obchodzi??), etc. klopot z tym jak cholera.
czasem sobie tak mysle, zeby sobie dac z tym spokoj i zaoszczedzic pieniadze na konsolke. ta przynajmniej zawsze moze
lzk napisał(a): czasem sobie tak mysle, zeby sobie dac z tym spokoj i zaoszczedzic pieniadze na konsolke. ta przynajmniej zawsze moze :wink:
sylwkaaa napisał(a):a no może, ale nawet taka konsolka 'tych' przyjemności Ci nie zastapi
po prostu jesteśmy niezastąpione w niektórych dziedzinach.. życia
thamian napisał(a):no raczej ;D a jak sobie Wii kupisz to Ci nawet ruchu nie bedzie brakowalo ;p albo jakies dobre jRPG, pizza, piwo i zapominasz, ze istnieje cos takiego jak kobieta
zgadza sie. gotowanie, sprzatanie, pranie, wychowywanie dzieci, zakupy.
a dmuchana lale na allegro mozna tanio dostac
(a tak szczerze to mowilem o zyklym narzekaniu codziennego dnia, ale ciii, glodnemu chleb na mysli )
No widzisz, a przy kobiecie to ja juz zapomnialem co to jRPG, pizza i piwo :/
mam limit jedno piwo na dwa-trzy dni na studiach
cqt napisał(a):Za przeproszeniem pyrtolicie okrutnie;) Doskonale wszyscy wiemy, ze one nam jak i my im jestesmy potrzebni. Mozemy zaprzeczac, ale to chyba tylko wynik odwiecznej walki plci:P Ja zasadniczo wole wspolprace płci...
cqt napisał(a):To ambitny jestes;)
thamian napisał(a):walka plci to tez taki troche pic na wode fotomontaż... ...bo najbardziej to walcza kobiety, miedzy sobą ;p ;D faceci są solidarni :p a z kobietami walcza dla pozoru, bo ostatecznie i tak zazwyczaj chodzi im o ogarniecie jakiejs panny ;D
bo najbardziej to walcza kobiety, miedzy sobą ;p ;D
No i nam jest obojetne czy ktos ma taka sama koszulke na sobie
thamian napisał(a):podobno z uzależnienia najlatwiej wyjsc popadajac w kolejne ;p nie mowie, ze jest alkoholikiemale moze potrzebuje innych przyjemnosci po prostu ^^ ...czyli kup mu konsole i po sprawie ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość