UWAGA!

Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:


Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.

Technologia żywności i żywienie człowieka 2 stopień

Forum Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności.

Technologia żywności i żywienie człowieka 2 stopień

Postprzez bawar » 2012-10-17, 12:22

Witam
Chciałem się zapytać jak na 2 stopniu kierunku "Technologia żywności i żywienie człowieka" wygląda sprawa z przedmiotami prowadzonymi w języku angielskim. W ECTSie widnieją takie przedmioty jak:
- Modern Trends in Fermentation Technology (Nowoczene trendy w technologiach fermentacyjnych)
http://ectslabel.p.lodz.pl/przedmiot.jsp?l=pl&idPrzedmiotu=142985&s=1&j=0&w=WChS
- Application of Enzymes in Food Industry (Wykorzystanie enzymów w przemyśle spożywczym)
http://ectslabel.p.lodz.pl/przedmiot.jsp?l=pl&idPrzedmiotu=142994&s=2&j=0&w=WChS
- Designing a New Generation of Food (Projektowanie żywności nowej generacji)
http://ectslabel.p.lodz.pl/przedmiot.jsp?l=pl&idPrzedmiotu=142996&s=2&j=0&w=WChS

Jak wygląda sprawa z tymi przedmiotami czy osoba słabo znająca angielski jest w stanie sobie z nimi poradzić, zaliczyć egzaminy, koła, laborki? W jaki sposób są one prowadzone, może odbywają się po "angielsku" tylko z nazwy a zajęcia prowadzone są po polsku lub materiały są dostępne w języku polskim?
Byłbym bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje nt 2 stopnia :)
bawar
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2012-08-27, 13:57

Samorząd Studencki PŁ

Samorząd Studencki PŁ
 

Powrót do Biotechnologii i Nauk o Żywności

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

cron