Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
A ja chciałbym wiedzieć na pewnoKarolina93 napisał(a):Tak mi się wydaje:)
Tu: http://www.samorzad.p.lodz.pl/index.php/zakwaterowanie/527-wyniki-rekrutacji-do-domow-studenckich-politechniki-odzkiejcomandier napisał(a):Gdzie można sprawdzić czy zostało się przyjętym do akademika...
?
Qee napisał(a):Zostałem przyjęty do IV DS. W komunikacie pisze, że muszę zapłacić do 6 września 250 zł za październik.
Nic więcej za październik nie płacę, następną opłatę płacę dopiero za listopad?
Kwaterowanie odbywa się od 25 września, za te kilka dni września płacę czy nie?
We wzorze jest tytuł „OPLATA ZA PAŹDZIERNIK 2013 – I ROK LUB WYŻSZE LATA”; zamiast „I ROK LUB WYŻSZE LATA” wpisuję sam „I ROK” czy całe „I ROK LUB WYŻSZE LATA”?
Chyba powinienem w tytule przelewu dopisać swoje nazwisko, żeby wiedzieli, od kogo? Czy będę musiał zawieźć dowód wpłaty?
Ad@m napisał(a):No zgadnij.
Podobno, kto pyta nie błądziAd@m napisał(a):Bo się człowieku pytasz o takie rzeczy...
Ale myślenie nie boli...Qee napisał(a):Podobno, kto pyta nie błądzi
Powrót do Osiedle Akademickie i Kampus
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość