@Renata Bilecka: No to czekamy na wypowiedź admina
----------------------------------------------------------------------
@badzio
1. Krótki opis dlaczego został zamknięty jeszcze nikomu nie zaszkodził, a są tematy zamknięte wprost bez podania przyczyny, w których miałem się zamiar wypowiedź i na zamiarach się skończyło.
2. Powiedz to tym, którzy nie rozpoczynają wątku w dobrym dziale.
4. tak jak napisał echelon_ - post odstępie dwóch minut, opcja edytuj działa, sprawdził nie raz i nie dwa.
5. Chociażby dlatego, że zadając konkretne pytanie oczekuję konkretnej odpowiedzi, a zanim się do niej dokopie muszę przeczytać pół strony postów w stylu "haha" albo inny głupi komentarz.
6. Wiem, bo sam podskakuje. Znacznie lepsza jest czystka w kretyńskim wątku i sprowadzenie dyskusji na właściwe tory.
No i mozna zablokowac zadawanie pytan przez anonimow, utrudnic zakladanie kont , blokowac po adresie IP - taka zabawa w kotka i myszke - Ty jedno, administracja forum drugie. Tylko po co?
teraz się boty uspokoiły, ale był czas, że była tragedia. A po to, żeby forum miało wygląd forum, a nie śmietnika, w którym pomocy nie uzyskam.
-----------------------------------------------------------------------------
@Jaromir Chartlinski
Piszę ogólnie. Nie mam nikogo konkretnego na myśli. Słusznie zauważasz, że znajdujesz się w grupie o której piszę.
2. Ciężko mi to zauważyć. Przykładem jest futurysta. Pozamykane, a przynajmniej trzy wątki istnieją. Inny przykład to
co jest na egzaminie u prof. X w dziale
Pytania. Taki post powinien polecieć do subforum danego wydziału.
3.
klik oraz
klik
4. Nie, skaczę wtedy po wątkach i nic nie znajduję. Wolałbym mieć wszystko w jednym miejscu czarne na białym
5. Zazwyczaj temat jest zamykany bez kasowania OTów.
6. Oczywiście, że wiem i przyznaję się, że pewne moje zachowania są celowe. Byłem tutaj na długo przed pojawieniem się dwóch mocno aktywnych użytkowników (celowo nie podaję nicków) i nie widziałem, żeby ówcześni "aktywiści" wpadali w oko administracji. Pisało się co chciało tak jak teraz ma to miejsce. W międzyczasie nastąpiła zmiana władzy, która próbuje coś z tym zrobić, tylko się nie udaje.
----------------------------------------------------------------------------
Kilka słów ode mnie:
Jestem na tym forum już cztery lata i obserwuję jego życie. Widzę jak jest i w końcu zdecydowałem się na napisanie tego postu. Ktoś zauważy, że moje zachowanie na forum mocno się zmieniło w przeciągu ostatniego roku, a ja powiem, że to prawda. Jeśli wlazłeś między wrony..... i tak dalej.
Powiecie, że krytykować jest łatwo, a samemu coś zrobić to już inna bajka. I tutaj Was zaskoczę. Wiem, że nie jest to łatwy kawałek chleba. Staram się pokazać co można by zmienić, aby było lepiej. Kontakt z adminem ma SSPŁ i tak jak wspomniała Renata należy zacząć od zmiany uprawnień, bo nie jesteście w stanie zrobić wszystkiego, a potem być już z górki.
Mam nadzieję, że te uwagi będą pomocne.
PZDR
Darek
Edit:
DEMENTUJE wszystkie pogłoski mówiące o tym, że marzy mi się fukcja moda na tym forum!