Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
Grupa dziekańska świadczy o kierunku...atari napisał(a):To dobry pomysł. Wydział, kierunek i grupa dziekańska
Jaromir Chartlinski napisał(a):Daniel... można ustawić czcionkę forumNie to że ten, ale ja stateczny człowiek i nie lubię zmian, a ta czcionka, która jest mi się podoba
Oznacz wszystkie działy jako przeczytane... jest na górze po prawej stronie...badzio napisał(a):A ja nie widze linka 'zaznacz wszystkie posty jako przeczytane'
ixtlilto napisał(a):Brakuje mi linków na stronę główną SSPŁ.
Jaromir Chartlinski napisał(a):Oznacz wszystkie działy jako przeczytane... jest na górze po prawej stronie...badzio napisał(a):A ja nie widze linka 'zaznacz wszystkie posty jako przeczytane'
DaRiOOsH napisał(a):Czy nie dałoby rady ustawić subfor w kolejności tak jak były czyli: Pomysły, Pytania, Opinie. Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość