Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
Jaromir Chartlinski napisał(a):a co do malowania się dziewczyny... już dawno Wam powtarzałem, że bez makijażu lepiej wyglądacie*
*) ze szczególnym uwzględnieniem mnóstwa przypadków, które po prostu malować się nie potrafią, a to niestety robią:/
manjakMiB napisał(a):wiecie jak Bóg tworzył kobiete?
..z adamowego żebra...a potem popatrzył na nią....i....stworzył mgłe
chyba że dziewuszki wolicie wersje z "a ty i tka będziesz się malować"
YaahMan napisał(a):Ol maj gadco oni musza miec w glowie
Deithichaer popieram twoj wniosek...
Jakbym tego nie zrobił, to byłoby na mnie:Pechelon_ napisał(a):bardziej rozbawił mnie zapobiegliwy podpis Jaromira
Jaromir Chartlinski napisał(a):gorzej, że może się okazać, iż niedługo normalnie po uczelni takie coś będzie biegać :/
Jaromir Chartlinski napisał(a):gorzej, że może się okazać, iż niedługo normalnie po uczelni takie coś będzie biegać :/
Kasiunia1614 napisał(a):u nas w polskich klubach już są panowie w różowych bluzeczkach obcisłych spodenkach i malujący usta balsamami ale cóż każdy lubi co innego;)
manjakMiB napisał(a):Kasiunia1614 napisał(a):u nas w polskich klubach już są panowie w różowych bluzeczkach obcisłych spodenkach i malujący usta balsamami ale cóż każdy lubi co innego;)
zabawne to jest dopiero to że większość dziewczyn szaleje za takimi "facetami" bo są (podobno) modni. Kiedyś była moda na dresiarzy, póżniej na karków z grilla ...yyy przepraszam....ze siłowni...a teraz nastała moda na metro solar boys w różowych obcisłych łaszkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości