Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
junior napisał(a):co do kampanii, to nie jest zaangażowany samorząd. Przynajmniej ja jako członek wrs nie czuje się w żaden sposób zaangażowany w tę kampanię.
Najwyraźniej niektóre osoby nie są wpuszczane.
Spotykam w mieście ludzi, którzy mówią, że są moimi przyjaciółmi z naszej-klasy. Prowadzenie kampanii wyborczej na naszej-klasie zostało wysoko ocenione przez specjalistów od PR. Moja kampania nie była nachalna i mam już ponad 32000 przyjaciół. Pozdrawiam, Jan Krysiński.
Marcin Sachrajda napisał(a):zaraz cały czat będzie na stronie samorządu, także nie wiem jaki ma cel wymienianie się logami z czata i podniecanie się, że się go ma :f
a tchórzowskie zachowania w stylu nawrzucaniu komuś na czacie lub forum, to tylko pozazdrościć takiego żenującego poziomu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości