Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
sonicool napisał(a):Według mnie były rektor nie wygrał z uwagi na nachalną kampanię wyborczą, z tego powodu sam na niego nie głosowałem i oddałem swój głos na Skrzydlewska, aby zwiekszyc jej szanse w walce z rektorem.
KnockOut napisał(a):sonicool napisał(a):Według mnie były rektor nie wygrał z uwagi na nachalną kampanię wyborczą, z tego powodu sam na niego nie głosowałem i oddałem swój głos na Skrzydlewska, aby zwiekszyc jej szanse w walce z rektorem.
Omg (?) nachalną kampanię wyborczą to miała Skrzydlewska. Do tej pory śni mi się po nocach jej twarz z plakatów <o zgrozo>
fastctracker napisał(a):Skrzydlewska zna się tylko na trumnach zatem nie sprawdzi się w roli europosłanki.
KnockOut napisał(a):Skrzydlewska... mafia i bezprawie! Postawili mi pod domem kremaorium!![]()
Smash napisał(a):Przynajmniej wspiera w jakimiś tam stopniu łodzki sport (żużel i piłka nożna).
Tonik napisał(a):Dariusz
Jak mają powstawać te autostrady jak nie obchodzi cię kto rządzi?
DaRiOOsH napisał(a):A ja dalej twierdze, że zajmowanie się przeszłością to bezsens. Zajmijmy się tym co ma być teraz i w przyszłości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość