Jak macie więcej to ślijcie

Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
Z listy obiektów na których nie można sprzedawać i pić piwa zostały wykreślone pływalnie, kąpieliska i parki
cysia napisał(a):Z listy obiektów na których nie można sprzedawać i pić piwa zostały wykreślone pływalnie, kąpieliska i parki
Akurat to, że parki zostały skreślone, to, dla studentów, dobry znak, zwłaszcza, że cieplutko się robi na dworze
Dzień dobry,
Jako mieszkaniec Łodzi chciałem wyrazić swoje niezadowolenie z powodu uchylenia przez Panią Jolantę Chełmińską ustawy odnoszącej się do sprzedaży i spożycia alkoholu w Łodzi. Sądziłem, że ta ustawa to krok w kierunku liberalnego podejścia do tej kwestii. Jednak jak to zwykle w Polsce bywa zamiast wychowywać się zakazuje co chyba najbardziej przypomina głęboki komunizm. Mam nadzieję, że mój mail zostanie przekazany do Pani Wojewody aby ta świadoma była tego, że nie wszyscy przychylni są jej podejściu.
echelon_ napisał(a):Trollujesz czy tak na serio? Zakaż wszystkiego! Jak ktoś ma ochotę to zje wiadro proszku do prania i też będzie miał jazdę.
Lunatik napisał(a):Jeśli chodzi o alkohol w Łodzi to uważam, że w tym mieści powinna być prohibicja !!! W porównaniu do innych miejsc w Polsce wydaj mi się, że w łodzi jest najwięcej tak zwanych "żuli"... i ludzi, którzy muszą wychowywać się w patologicznych rodzinach alkoholików...
piotrze napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=IJ2kvZpJ_BU
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości