Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
Trocken napisał(a):Nie sama... Ja też..
G.BEST7 napisał(a):Jaki był próg na IŚ na IPOŚ?
PS. Ja dostałem się na IŚ z tym, że na BAIŚu.
Trocken napisał(a):A może masz jakąś liste osób przyjętych na nasz kierunek..??
Siwysdz napisał(a):Ja też wybieram się na WIPOŚ.Chciałem i się dostałem, pewnie będzie mega ciężko dla takiego lenia jak ja.
kix napisał(a):Swoja droga, przejmowanie sie specjalnosciami na pierwszym roku, ba, nawet przed rozpoczeciem pierwszego roku jest smieszne.
Siwysdz napisał(a):Ja to sam nie wiem.Jest tabelka z której można wyczytać, że na 3,5 roku wybiera się albo Inżynierię Bezpieczeństwa Pracy albo Inżynierię Chemiczną i Procesową. Ale kiedy się to wybiera?
Nie rozumiem.
G.BEST7 napisał(a):
To są kierunki studiów magisterskich, które prowadzi IPOŚ, a specjalizacje na Waszej IŚ to na studiach I stopnia: technologia ochrony środowiska, instalacje i urządzenia cieplne i wentylacyjne, a na studiach II stopnia: zarządzanie środowiskiem w gospodarce komunalnej, wentylacja i klimatyzacja, biotechnologia środowiska.
Siwysdz napisał(a):G.BEST7 napisał(a):
To są kierunki studiów magisterskich, które prowadzi IPOŚ, a specjalizacje na Waszej IŚ to na studiach I stopnia: technologia ochrony środowiska, instalacje i urządzenia cieplne i wentylacyjne, a na studiach II stopnia: zarządzanie środowiskiem w gospodarce komunalnej, wentylacja i klimatyzacja, biotechnologia środowiska.
A powiedz mi jak to wygląda, specjalizację ja wybieram teraz? Troszkę się zamotałem.
Powrót do Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości