Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
echelon_ napisał(a):Oj a jeszcze nikt nie napisał, że w IX średnia wieku to ze 30 lat wynosi i szanse dostania niskie? Niech młodzież wie, że nie ma szans dostać się tam
ja:-) napisał(a):Jako długoletnia mieszkanka V DS-u tzw. Tygrysa powiem, że jest to najlepszy akademik PŁ.
cysia napisał(a):ja:-) napisał(a):Jako długoletnia mieszkanka V DS-u tzw. Tygrysa powiem, że jest to najlepszy akademik PŁ.
Ocena subiektywna. Mieszkałaś w innych akademikach, że wydajesz taką opinię? Trawa jest też przy ósemce [też jest park nieopodal], przy szóstce znajdzie się kawałek trawy, przy trójce, dwójce i jedynce, nawet przy dziewiątce znajdzie się trochę trawy, żeby nie musieć siedzieć na betonie przy grill'u.
Mieszkaniec każdego akademika będzie zawsze uważał, że to właśnie jego jest najlepszy. ;P
cysia napisał(a):Ocena subiektywna. ...
izz napisał(a):jak wyglądają warunki w DS VI ????
.zuzanna napisał(a):Cześć,
Czy jest możliwość wprowadzenia się z własną lodówką, czy tylko jakieś sprowadzenie z innego pokoju za "2 czy 4 piwa" wchodzi w grę ?
.zuzanna napisał(a):Podobno w VI wszystkie pokoje są 3osobowe, czy to prawda?
Witam
Zakwaterowanie następuje w terminie zgodnym z komunikatem, który przesyłam w załączniku.
Opłata za akademik wynosi: pok. 2-osobowy-260zł, pok.3-osobowy-240zł (nie pamiętam dokładnie).
O przyznaniu pokoju w akademiku decyduje Kierowniczka danego DS, ale z tego co wiem to w [i]VI DS nie ma pokoi 2-osobowych[/i] i raczej na całym osiedlu jest ich niedostatek.
Pozdrawiam
Malwina Zasadzińska
Powrót do Osiedle Akademickie i Kampus
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości