Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
izka napisał(a):a ile może trwać inauguracja (godziny dziekańskie)? narazie nic na ten temat nie ma to chyba sie powinno pojawic jeszcze, nie? mam jeszcze pytanie do planu dotyczące laboratorium z fizyki, gdzie to właściwie się odbywa? jeszcze jest informacja dotycząca zajęć z rysunku technicznego na które mamy przynieśc "szkicownik" co właściwie maja na mysli, jak to ma wyglądać?
Lila, jak coś to i tak w tej samej sali mamy to chyba trafimy;p
wysokie_obcasy napisał(a):dzieciaczki
inauguracja = godziny dziekańskie = "wolne"
wolne dla nas, wy macie iść (w przypadku waszego planu przyjść na aulę) na inaugurację. nasza trwała ok 2h. to jedyna i niepowtarzalna (powiedzmy) uroczystość! przychodzicie na 10 pod aulę, w czym problem? poznacie władze uczelni, posłuchacie przemówienia, dostaniecie indeksy, posłuchacie jakiegoś wstępnego wykładu (my mieliśmy o cieczach nienewtonowskich, bardzo mi się podobał), następnie jest rozdanie legitymacji jak ktoś okaże dowód wpłaty czy tam jest na magicznej liście tych którzy zapłacili.
a fizyka nie wiem gdzie macie laborki, ja nie miałam. zapytacie opiekuna roku który zostanie wam przedstawiony.
co do rysunku to też nie wiem co mają na myśli "szkicownik", nam kazali przynieść ołówki, gumki i bloki techniczne (z tego co pamiętam, ale to dawno było
Powrót do Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość