Forum zostało zamknięte w 2015 roku i znajdujące się tu informacje są nieaktualne. W zależności od sprawy potrzebne informacje znajdziesz na stronie SSPŁ:
Jeśli nie możesz znaleźć potrzebnej Ci informacji, zwróć się do odpowiedniej komisji SSPŁ lub napisz na adres prezydium@samorzad.p.lodz.pl.
ostek12 napisał(a):Nie ma takiej specjalizacji. Wszystkie specjalizacje są na stronie studium. Ale żeby nie było to uwaga wypisuję je:P
Darmowe:
aerobik
bodyart, pilates
callanetics
ćwiczenia siłowe i kulturystyka
gimnastyka korekcyjna i zajęcia relaksacyjno-oddechowe
judo
koszykówka
piłka nożna
siatkówka
stretching, joga
tańce
Płatne:
łyżwiarstwo
tenis ziemny
pływanie
onnn napisał(a):to jak to jest na ogólnym? przychodzi ileś tam osób i każdy idzie grac w co chce?
echelon_ napisał(a):Z grubsza tak. Jednak czasem jest problem żeby np. zebrać wystarczającą ilość ludzi do wyjścia na zewnątrz na nogę.
Ktoś chyba nie umie czytaćkyle napisał(a):Ale na ogolnym jest tak jak np. w szkole sredniej ? Czyli ze koles powie siatka to np wszyscy maja grac w siatke ? Czy moge np isc na tenis stolowy jak tylko bede chcial ?
Bo poszedlbym na ogolny .. ale bardzo nie lubie grac w pilke nozna ... i nie chcialbym zeby sie okazalo ze bede do tego zmuszony
Szału nie ma.Yyyeey napisał(a):Trochę pytań co do siłowni. Jakiej jest mniejwięcej wielkości? Ile sprzętu? Sprzęt olimpijski czy zwyczajny?
Jest osobna ławeczka na brzuch, na atlasie jest druga taka elastyczna (można dostać choroby morskiejYyyeey napisał(a):A czy są jakieś poręcze, ławeczki na brzuch?
Etylina napisał(a):A ja mam pytanie: czy za każdym razem podczas zapisów jest taki bajzel na kółkach? Strony wydziałowe swoje, SWFiS swoje, nic nie rządzi, ludzi jak na wyprzedaży w Media Markcie. Wyszło na to, że kto pierwszy ten lepszy i bujajcie się, dzieciaczki z II semestru. A godziny rozpisane też nie zawsze pokrywają się z rzeczywistością (nie jest napisane, kiedy mają grupy początkujące, a kiedy kontynuacja).
Jak jest z zamianą godzin? Jestem pewna, że znajdzie się ktoś, kto chociaż nie chciał, miał "priorytet" o godzinie, która mu nie pasuje i może chciałby chodzić na zajęcia, które nijak nie pasują mnie i odwrotnie. Da się coś takiego załatwić?
Na sekcję (np tenis ziemny początkujący) raczej nie mam co liczyć, wystarczy mi leserowanie na ogólnym.
Ten jak to nazwałaś "priorytet" nie oznacza, że w tym terminie powinnaś chodzić, ale w tym terminie (specjalnie to powtarzam) wf-ista nie powinien Ci powiedzieć, że nie ma już miejsc (dotyczy tylko ogólnego).smieszek88 napisał(a):Wydaje mi się, że ten temat był już wałkowany i to nie raz, ale nie chce mi się szukać więc napiszę.fuga napisał(a):Jeśli w planie na drugi semestr jest napisane, że zajęcia w-f mają być we wtorek o godz. 14-16 to znaczy, że mogę wybrać tylko te zajęcia, które odbywają się w tym terminie?![]()
To znaczy, że w tym terminie masz pierwszeństwo na wf ogólny, jeżeli chcesz iść na coś innego to lepiej się pospiesz bo ilość miejsc jest ograniczona.
Na sekcje z reguły chodzą osoby dobrze sobie radzące w danej dyscyplinie.
Jak chcesz zacząć swoją przygodę z danym sportem to idziesz na specjalizacje.
To jest właśnie podział na grupę początkującą i kontynuację
Darmowe:
aerobik
bodyart, pilates
callanetics
ćwiczenia siłowe i kulturystyka
gimnastyka korekcyjna i zajęcia relaksacyjno-oddechowe
judo
koszykówka
piłka nożna
siatkówka
stretching, joga
tańce
Płatne:
łyżwiarstwo
tenis ziemny
pływanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość